Træklodser
– Løbebille

Leder du efter gode gedigne uopslidelige træklodser til udendørs leg – så er du kommet til det rigtige sted. 

BIOBYGs træklodser er netop designet til udeleg. De er lavet i lufttørret egetræ og tager ikke skade af vand, sand eller mudder. De er ikke behandlet med nogen former for træbeskyttelse. Klodserne er pudset så de har en bløde og lækker overflade. Bliver de lidt trætte med tiden kan de nemt bringes tilbage til livet med et stykke sandpapir.  

Sættet består mest (ca 65%) af savskårne klodser i ca 35x70mm i længderne 21, 14 og 7 cm. Derudover er der høvlet rundstok og lister i forskellige dimensioner. De indeholder forskellige mærker, knaster osv. Klodserne er fantastisk gode når der skal leges med figurer (bondegårdsdyr, playmobil osv) i sandkassen eller på græsplænen.
Billederne viser 14,5 kg klodser. 

Prisberegner
Byggevejledninger

Prisberegner

  • *

  • Pris pr. sæt *

  • Fragt *

    OBS: Dette byggesæt sendes til dør for 180 kr.

Byggevejledninger

Småpakker

En del byggesæt (under 30 kg) sendes med almindelig pakkedistribution. Prisen er 180 kr. Muligheden oplyses under de enkelte produkter og i den tilbudsmail man får tilbage på sin forespørgsel. Disse pakkerne sendes direkte til dør og modtageren accepterer at de må stilles uden kvittering.

Fragt - stykgods

De fleste leveringer fra BIOBYG er stykgods og leveres med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det er et krav at ordren må sættes uden kvittering på modtagers risiko. Læs de fulde betingelser for levering af stykgods her.

Priser stykgods

(for ordre over 2600 kr. under 1000 kg)

  • Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
  • Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
  • Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer. Prisen på levering oplyses altid i tilbuddet.

Afhentning

Man er altid velkommen til at afhente sine ordre (gratis) på Fabrikken. Det kan ske 24/7. Her finder man også showroom og vareprøver. Se mere om afhentning her.