Penthousehøjbed

BIOBYGs Penthousemodel laves i høvlet eg. Det høvlede materiale giver en høj grad af finish og modellem fremstår klassisk pæn med rene linjer. Plankerne er 36×52 mm og topplanken er 52 mm bred. Egetræ patinerer smukt og holder længe. Forventet levetid er på den gode side af 15 år. Bedene kan behandles med pigmenteret træbeskyttelse, hvis man ønsker et andet udtryk end sølvgrå. Ved at købe højbede med forskellig bredde eller længde, kan man nemt skabe konstruktioner med forskellige niveauer.

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Høvlet

Konfiguration
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Konfiguration

  • Længde (cm) *

  • Bredde (cm) *

  • Højde (cm) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER