Udereol
– MURSEJLER

BIOBYGs udereol eller havereol model Mursejler er lavet i lufttørret høvlet egetræ. Den patinerer smukt og har meget lang levetid (+ 15 år) uden nogen former for behandling eller vedligeholdelse. Reolen han evt. slibes let med sandpapir hvert 4 – 5 år. Se mere om vores lufttørrede egetræ her. 

Reolen måler 63,8x34x140cm (BxDxH) eller 116,6x34x140cm (dobbeltreol) og hver hylde har en bæreevne på over 20 kg.
Byggesættet indeholder alle nødvendige materialer. I byggevejledningen kan man se hvilket værktøj man skal bruge for at bygge reolen.

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Høvlet

Prisberegner
Byggevejledninger

Prisberegner

  • Størrelse *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

  • Fragt *

    OBS: Dette byggesæt sendes til dør for 180 kr.

Byggevejledninger

Småpakker

En del byggesæt (under 30 kg) sendes med almindelig pakkedistribution. Prisen er 180 kr. Muligheden oplyses under de enkelte produkter og i den tilbudsmail man får tilbage på sin forespørgsel. Disse pakkerne sendes direkte til dør og modtageren accepterer at de må stilles uden kvittering.

Fragt - stykgods

De fleste leveringer fra BIOBYG er stykgods og leveres med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det er et krav at ordren må sættes uden kvittering på modtagers risiko. Læs de fulde betingelser for levering af stykgods her.

Priser stykgods

(for ordre over 2600 kr. under 1000 kg)

  • Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
  • Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
  • Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer. Prisen på levering oplyses altid i tilbuddet.

Afhentning

Man er altid velkommen til at afhente sine ordre (gratis) på Fabrikken. Det kan ske 24/7. Her finder man også showroom og vareprøver. Se mere om afhentning her.