Kvashegn

BIOBYGs kvashegn er designet til at erstatte et ”almindeligt” hegn. På denne måde opnår man flere ting: et billigt og smukt hegn; et hegn der skaber gemmesteder, fødemuligheder og ynglesteder (mere biodiversitet) og et hegn der rummer områdets kvas og afklip (færre turer på genbrugspladsen).  

Materialet er lufttørret egetræ og kvashegnet har en forventet levetid på 15 + år. 

Dette byggesæt indeholder de materialer man skal bruge til den valgte længde, MEN lægter og lister skal tilskæres. Se venligst denne byggevejledning. 

Højden kan tilpasse mellem 140 og 200cm. Bredden kan tilpasses mellem 75 og 120cm. 

Længderne springer med 120 cm pr fag. 

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Savskåret

Konfiguration
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Konfiguration

  • Størrelse *

  • Pris *

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER