Insektmüller

BIOBYGs Insektmüller er udviklet i samarbejde med biolog og naturvejleder Jakob Müller (se naturjacob.com). Konstruktionen er lavet, så den giver plads til både insekter og smådyr. Et godt insektsted kræver tid. BIOBYGs Insekthotel konstrueres, så det med et minimum af vedligeholdelse kan blive stående i mindst 15 år. Et godt insektsted kræver også både tørre og fugtige områder. Konstruktionen bygges til både at tillade fugt fra jorden og fra regn, men også til at holde nogle områder tørre.

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lærk, Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Savskåret

Størrelse

140 x 140 x 140 cm

Konfiguration
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Konfiguration

  • Størrelse (cm) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER