Husmandshøjbed

BIOBYGs Husmandshøjbed laves i savskårne egeplanker. Dvs. at overfladen, før evt. pudsning, er lidt grovere end på høvlet træ, og at plankerne svinger lidt på mål. Ønsker man charmerende og levende højbede, kan man roligt læse videre. Ønsker man et mere ensartet udtryk, er vores Penthousemodel i høvlede egetræsplanker et godt bud. Husmandsmodellen er en prisbevidst og solid konstruktion. Den laves af planker, der er 3,5×7 cm og de vendes på højkant, så siderne er 3,5 cm brede. Husmandshøjbedet bliver både brugt til grøntsagsdyrkning (lave højbede) og til møblering af uderum (højere højbede).

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Savskåret

Prisberegner
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Prisberegner

  • Længde (cm) *

  • Bredde (cm) *

  • Højde (cm) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER