Havebord
– GULDSMED

Dette bord leger med formerne. Det er et havebord skabt til at stå ude hele året rundt i al slags vejr. Men det låner nogle designelementer som normalt forbindes med et indendørs snedkerbord. Kombinationen er mulig fordi bordet er udført i lufttørret egetræ og fordi vi som byggesæt kan holde prisen på havebords-niveau.
Bordpladen er 25mm tyk og benene er lavet i 28 mm rundstok.

Længde

136 cm

Højde

74 cm

Bredde

72 cm

Materiale

Lufttørret egetræ

Prisberegner
Byggevejledninger

Prisberegner

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

  • Fragt *

    OBS: Dette byggesæt sendes til dør for 180 kr.

Byggevejledninger

Småpakker

En del byggesæt (under 30 kg) sendes med almindelig pakkedistribution. Prisen er 180 kr. Muligheden oplyses under de enkelte produkter og i den tilbudsmail man får tilbage på sin forespørgsel. Disse pakkerne sendes direkte til dør og modtageren accepterer at de må stilles uden kvittering.

Fragt - stykgods

De fleste leveringer fra BIOBYG er stykgods og leveres med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det er et krav at ordren må sættes uden kvittering på modtagers risiko. Læs de fulde betingelser for levering af stykgods her.

Priser stykgods

(for ordre over 2600 kr. under 1000 kg)

  • Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
  • Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
  • Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer. Prisen på levering oplyses altid i tilbuddet.

Afhentning

Man er altid velkommen til at afhente sine ordre (gratis) på Fabrikken. Det kan ske 24/7. Her finder man også showroom og vareprøver. Se mere om afhentning her.