Havebænk
– GRÆSHOPPE

Denne bænk er let og elegant og har alligevel stor styrke. Den placeres ofte i forbindelse med indgange til boliger, butikker osv.
Bænken er lavet i rundstokke og brædder 28x106mm og selvfølgelig i BIOBYGS lufttørrede egetræ. Den forventede levetid er 15+ år uden behandling. Den er lavet til at stå udenfor i al slags vejr eller i drivhuset og bør ikke placeres i opvarmede rum. 

Type

Byggesæt i dele

Dybde

38 cm

Længde

140 cm

Sædehøjde

45 cm

Materiale

Lufttørret egetræ

Prisberegner
Byggevejledninger

Prisberegner

  • *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

  • Fragt *

    OBS: Dette byggesæt sendes til dør for 180 kr.

Småpakker

En del byggesæt (under 30 kg) sendes med almindelig pakkedistribution. Prisen er 180 kr. Muligheden oplyses under de enkelte produkter og i den tilbudsmail man får tilbage på sin forespørgsel. Disse pakkerne sendes direkte til dør og modtageren accepterer at de må stilles uden kvittering.

Fragt - stykgods

De fleste leveringer fra BIOBYG er stykgods og leveres med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det er et krav at ordren må sættes uden kvittering på modtagers risiko. Læs de fulde betingelser for levering af stykgods her.

Priser stykgods

(for ordre over 2600 kr. under 1000 kg)

  • Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
  • Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
  • Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer. Prisen på levering oplyses altid i tilbuddet.

Afhentning

Man er altid velkommen til at afhente sine ordre (gratis) på Fabrikken. Det kan ske 24/7. Her finder man også showroom og vareprøver. Se mere om afhentning her.