Egner (Faststående)

Egner er vores rustikke havebænk i savskåret egetræ. Egner som faststående model er beregnet til nedgravning og er robust nok til opstilling i det offentlige rum. Det er en fin og kompakt bænk, som fås både med og uden ryglæn. Udtrykket ændrer sig en del med ryglænet, og bænken vil fremstå mere anonym i et uderum uden. Det kan være en fordel, hvis man ønsker at gemme bænken lidt væk i f.eks. et hjørne af sin private have.

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Savskåret

Længde

100-150 cm (to ben), 151-298 cm (tre ben)

Dybde

39-49 cm (uden/med ryglæn)

Siddehøjde

47 cm

Konfiguration
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Konfiguration

 • Længde (cm) *

  Min: 100Max: 298

 • Ryglæn *

 • Estimeret pris (pr. stk.) *

 • Estimeret pris (pr. stk.) *

 • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

 • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
 • Fyn og i Jylland: 760 kr.
 • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

  Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER