Egil

Havebænken Egil er en enkel og elegant bænk i høvlet egetræ. Når forarbejdningen er høvlet, så giver det nogle rigtig pæne overflader, som både er behagelige at sidde på og røre ved. Bænken egner sig særlig godt til private haver og drivhuse, og den inviterer naturligt til en lille pause og en snak, når forbipasserende er ude og spadserer. Du kan pigmentere bænken og behandle dem med olie, hvis du ønsker et mørkere udtryk, som vist på billedet.

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Høvlet

Længde

140 cm (to ben), 184 cm (tre ben), 243 cm (tre ben)

Dybde

38 cm

Siddehøjde

46 cm

Konfiguration
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Konfiguration

  • Længde (cm) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER