Egfi

Egfi er en robust og rustik bænk i massiv egetræ. Egeblokken – ben og siddeblok – måler 18×35 cm. Bænken fås i forskellige længder mellem 100 og 296 cm. Egfi er muligvis vores mest naturtro havebænk, men den har samtidig en nærmest skulpturel æstetik med de store massive blokke, som den bygges af. Den passer fantastisk ind i lidt ‘vildere’ haver eller grønne områder med bevoksning, hvor den hurtigt kommer til at ligne en del af naturen.

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Savskåret

Længde

100 cm (et ben), 200 cm (to ben), 250 (to ben), 296 (to ben)

Dybde

36 cm

Siddehøjde

40-50 cm

Konfiguration
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Konfiguration

  • Længde (cm) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER