Kvashegn
– BRUMBASSE

BIOBYGs kvashegn er designet til at erstatte et ”almindeligt” hegn. På denne måde opnår man flere ting: et billigt og smukt hegn; et hegn der skaber gemmesteder, fødemuligheder og ynglesteder (mere biodiversitet) og et hegn der rummer områdets kvas og afklip (færre turer på genbrugspladsen).  

Materialet er lufttørret egetræ og kvashegnet har en forventet levetid på 15 + år. Dette byggesæt indeholder de materialer man skal bruge til den valgte længde, MEN lægter og lister skal tilskæres. Se venligst byggevejledning. Højden kan tilpasse mellem 140 og 200cm. Bredden kan tilpasses mellem 75 og 120cm. Længderne springer med 120 cm pr fag. 

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Savskåret

Prisberegner
Byggevejledninger
Køb færdigbygget

Prisberegner

  • Størrelse *

  • Estimeret pris (pr. hegn) *

Køb færdigbygget

Vi sælger dette produkt færdigbygget, leveret og monteret. Klik herunder og besøg værkstedet.

Småpakker

En del byggesæt (under 30 kg) sendes med almindelig pakkedistribution. Prisen er 180 kr. Muligheden oplyses under de enkelte produkter og i den tilbudsmail man får tilbage på sin forespørgsel. Disse pakkerne sendes direkte til dør og modtageren accepterer at de må stilles uden kvittering.

Fragt - stykgods

De fleste leveringer fra BIOBYG er stykgods og leveres med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det er et krav at ordren må sættes uden kvittering på modtagers risiko. Læs de fulde betingelser for levering af stykgods her.

Priser stykgods

(for ordre over 2600 kr. under 1000 kg)

  • Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
  • Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
  • Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer. Prisen på levering oplyses altid i tilbuddet.

Afhentning

Man er altid velkommen til at afhente sine ordre (gratis) på Fabrikken. Det kan ske 24/7. Her finder man også showroom og vareprøver. Se mere om afhentning her.