Biostak

Insekthotellet ”Biostak” er en simpel, effektiv og smuk konstruktion. Den består af egestammer der er ca. 20cm i diameter og 70cm i længden. Når egestammer i fred og ro nedbrydes, så giver det muligheder for mange – og mange forskellige – insekter. Det eneste man skal gøre, er at anbringe stakken et passende sted og så ellers holde fingrene i ro de næste 10 -15 år. Biostakken forhandles i en ”lille” udgave med 6 stammer og i en ”stor” udgave med 10 stammer.

Type

Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Størrelse

~Ø20 cm, 70 cm lang (pr. stamme)

Konfiguration
Byggevejledninger

Konfiguration

  • Størrelse (cm) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER