Hovedkontor

BIOBYG ApS

Højeløkkevej 23, 5690 Tommerup
+45 3024 0632
post@biobyg.dk

PRAKTISK INFORMATION

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan modtager jeg et tilbud?

Du modtager et tilbud via mail. Her på siden har vi gjort det nemt at indhente tilbud. Du tilføjer blot dét, som du skal bruge til din liste, og sender din forespørgsel afsted. Du vil typisk høre fra os indenfor få dage og modtage et komplet tilbud inklusiv levering.

Er mit tilbud uforpligtende?

Dét tilbud, som vi sender til dig, er altid uforpligtende. Vi bestræber os altid efter at imødekomme alle dine krav, men vi sender aldrig hverken materialer eller en regning før, at du har accepteret et tilbud på skrift.

Hvordan bliver mine varer leveret?

Du kan enten afhente din ordre eller få den leveret. Priserne varierer typisk efter hvor i landet, at ordren skal leveres til. Du kan læse mere om levering under fanen 'Information'.

Kan jeg bestille noget, som ikke er i trælasten?

Som udgangspunkt; ja. BIOBYG arbejder også med ikke-standardiserede dimensioner og emner. Med eget savværk og maskinsnedkeri er vi faktisk leveringsdygtige i det meste. Se fanen 'Specialopgaver' eller kontakt os direkte.

Kan I hjælpe med at bygge konstruktioner?

BIOBYG har udført mange forskellige byggeprojekter. Vi bygger alt lige fra petanquebaner, sætter højbede op og lægger terrasser. Vi har dygtige håndværkere, som er specialister i at arbejde med lufttørret egetræ. Hvis du har brug for hjælp til dit byggeprojekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

ER DU I TVIVL OM NOGET?

KONTAKT OS

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår er gældende.

  Bag om BIOBYG

  Hvem er vi?

  Mikael K. Bjerre

  Ejer

  Tlf: 3024 0119

  BIOBYG Medarbejder

  Jan Nyholmgaard

  Værkfører

  Tlf: 3024 3016

  Erik Pedersen

  Tømrer

  Uffe Larsen

  Maskinsnedker

  Thomas Wolff-Pedersen

  Møbelsnedker